День фінансів, 6 вересня: гривня поступається тільки лірі, друга пенсія з Приват24, прискорена доставка від «Укрпошти» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 вересня: гривня поступається тільки лірі, друга пенсія з Приват24, прискорена доставка від «Укрпошти»

1942
П’ятниця, 6 вересня. Розповімо, в чому випередила гривню турецька ліра, і як подбати про другу пенсію за допомогою Приват24:
Друга пенсія з Приват24. Якщо ви не генерал, не суддя чи інший чиновник високого рангу, то про майбутню пенсію краще завчасно подбати самому. Державної на безбідну старість навряд чи вистачить. Один із способів забезпечити собі гідну пенсію – укласти договір з недержавним пенсійним фондом. Найпростіше це зробити в інтернет-банку Приват24. У нашому новому матеріалі розповідаємо, як це зробити.
Облікова ставка. А що коли до 8%? За словами голови НБУ Якова Смолія, темп зниження облікової ставки до нейтрального рівня 8% залежатиме від ризиків як внутрішнього, так і зовнішнього походження. Регулятор бачить можливості для швидкого зниження облікової ставки за умови прискорення реалізації структурних реформ. Також важливою передумовою є стійке сповільнення інфляції.
З його слів, для зниження кредитних ставок необхідні якісні реєстри і відповідний доступ спеціальних реєстраторів для внесення до них змін. Щоб здешевити кредити для бізнесу й іпотечні кредити, необхідна імплементація законів про захист прав кредиторів і проведення судової реформи.
До речі, в новому відео на Youtube-каналі Finance.ua авторитетний експерт Олексій Козирєв вже спрогнозував: що буде з інфляцією, чи буде вона знижуватися, як обіцяли раніше, і що буде з обліковою ставкою НБУ? Дивіться відео нижче, щоб дізнатися прогноз експерта. 👇
Поступаємося тільки лірі. За останні 12 місяців українська гривня зміцнилася чи не найбільше серед інших валют світу, поступившись лише турецькій лірі. Такі дані наводить Національний банк України. Єдина валюта, відносно якої гривня ослабла за останні 12 місяців – турецька ліра.
Прискорена доставка від «Укрпошти». «Укрпошта» запускає функцію прискореної доставки в Сполучені Штати. У компанії зазначають, що додаткову послугу в Штати запустили через популярність цього напрямку доставки. Сервіс доступний тільки для дрібних пакетів – міжнародного відправлення, гранична маса якого не повинна перевищувати 2 кг.
За що можуть заблокувати Картку киянина. За передачу Картки киянина стороннім особам, які не мають пільги. Про це повідомили
в прес-службі Київського метрополітену. При виявленні таких випадків відповідна картка блокується на певний час, і власник змушений оплатити проїзд на загальних підставах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас