19:19 22.02.2021

На Донбасі біля смт Південне боєць ЗС України отримав осколкові поранення

1 хв читати
На Донбасі біля смт Південне боєць ЗС України отримав осколкові поранення

Недалеко від населеного пункту Південне на Донбасі в понеділок ще один український військовослужбовець отримав поранення внаслідок обстрілу з боку російських найманців, повідомляє прес-служба Оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Сьогодні, 22 лютого, недалеко від населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню і здійснили обстріл позицій українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав осколкові поранення", - сказано в повідомленні на сторінці в Facebook.

Зазначається, що військовослужбовця оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я військового задовільний.

"На обстріли противника українські захисники надали адекватну відповідь. На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку", - йдеться в повідомленні.

Так, про дії російських найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Як повідомлялося, російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби, загинув один боєць Збройних сил України, ще двоє військовослужбовців отримали осколкові поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Джерело:

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА