07:37 06.05.2018

Припинено діяльність міжрегіональної групи з виробництва і реалізації метадону, діяльність якої контролювалася російським "злодієм у законі"

1 хв читати
Припинено діяльність міжрегіональної групи з виробництва і реалізації метадону, діяльність якої контролювалася російським "злодієм у законі"

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність міжрегіональної групи, яка займалася виробництвом і реалізацією метадону.

"Співробітники Управління СБУ в Харківській області встановили, що наркоділки поширювали небезпечний наркотик всією територією України, в тому числі представникам російсько-терористичних бандформувань у тимчасово окупованих терористами районах Луганської області", - повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби затримали чотирьох активних учасників групи. Під час обшуків за місцем проживання фігурантів справи на території Київської та Харківської областей правоохоронці вилучили понад 20 тис. "доз" наркотику, велику суму готівки і банківські картки. Вартість вилученої партії наркотиків за цінами "чорного ринку" перевищує 2 млн.грн.

За інформацією спецслужби, діяльність групи контролювалася кримінальними колами РФ, а саме одним з відомих в Росії "злодіїв в законі".

У рамках кримінального провадження, відкритого слідчими СБУ за ст.305 (контрабанда наркотиків), ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України затриманим повідомили про підозру. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ учора ввечері вдарили дронами-камікадзе та артилерією по Нікополю та Марганецькій громаді

У Куцурубській громаді Миколаївської області внаслідок артобстрілів горіло фермерське господарство - ОВА

Окупанти за добу завдали по Запорізькій області 548 ударів, у Пологівському районі є поранені

РФ тримає на бойовому чергуванні в Чорному та Азовському морях чотири носії "Калібрів" із загальним залпом до 28 ракет - ВМС ЗСУ

Сили оборони за добу ліквідували 1100 окупантів, 46 артилерійських систем і один літак

США зняли заборону на постачання зброї для бригади НГУ "Азов"

11 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Військова допомога США дала змогу ЗСУ сповільнити просування військ РФ у Харківській області

Окупанти за минулий день здійснили 28 обстрілів прикордонних територій Сумської області

Сили оборони 5 червня за допомогою українських БпЛА успішно атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів у РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА