ua en ru

Бойовики на Донбасі з артилерії обстріляли Новолуганське, - СЦКК

Бойовики на Донбасі з артилерії обстріляли Новолуганське, - СЦКК Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Бойовики продовжують обстрілювати позиції підрозділів АТО уздовж лінії розмежування

На Донбасі артилерія незаконних збройних формувань окремого району Донецької області (ОРДО) обстріляла позиції підрозділів АТО в районі Новолуганського і Водяного. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації, передає штаб АТО.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що бойовики ОРДО і ОРЛО продовжують обстрілювати позиції підрозділів АТО уздовж лінії розмежування з зброї забороненого мінськими домовленостями.

Так, ввечері, 2 грудня, під час обстрілу позицій підрозділів АТО на Донецькому та Луганському напрямках в районі селищ Новолуганське і Водяне за напрямом населених пунктів Доломитне і Зайченко, бойовики неодноразово застосовували артилерію калібру 152 122 мм, станкові, автоматичні і ручні гранатомети, міномети калібру 120 і 82 мм, а також великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Артилерія НЗФ ОРДО обстріляла позіції підрозділів АТО в районі Новолуганського і Водяного Українська сторона СЦКК повід...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 грудня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 грудня, бойовики на Донбасі відновили обстріл позицій сил Збройних сил України (ЗСУ) з важкої артилерії. Особливо активно противник порушував перемир'я в темний час доби.