День фінансів, 28 березня: 205 діамантів у посилці, транш на 6,7 млрд, авто на єврономерах безкоштовно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 березня: 205 діамантів у посилці, транш на 6,7 млрд, авто на єврономерах безкоштовно

1295
У середу, 28 березня, найбільше вражали цифри.
Транш на 6,7 млрд євро. Ні, не Україні – Греції. Розщедрився Європейський стабілізаційний фонд. Кажуть, що грецький уряд виконав необхідні реформи та вжив необхідних заходів економії. З урахуванням цього траншу загальна сума фінансової підтримки Афін, схваленої ESM, становить 46 млрд євро.
Гарне число 6613. За даними головного сервісного центру МВС, в Україні до 1 березня 2018 було зареєстровано 6613 електромобілів. Майже 56% з усіх українських електромобілів зареєстровані в Києві. Що цікаво, 81% електрокарів при цьому – Nissan LEAF.
Більш ніж 1900. Саме стільки, за словами начальника Департаменту захисту економіки Ігоря Купранця, виявлено кримінальних правопорушень у сфері економіки (з іншого боку, можете уявити, скільки ще не виявлено…). Купранець запевняє, що найчастіше організовані групи ідуть за “важкими” статтями, пов’язаними з бюджетом і хабарництвом.
205 діамантів експрес-доставкою. У тайнику з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів. Ми самі спочатку такому не повірили, але в ДФС навіть надали фото. Мішечок з прозорим камінням перебував у спеціально вирізаному в документах прорізі. Отримати коштовності мав наш співвітчизник, житель одного з регіонів України.
Понад 438,6 млрд грн боргу. Позичальники заборгували неплатоспроможним банкам в Україні настільки велику суму. Як розповіли порталу Finance.ua в ФГВФО, 75% цих грошей – борги юридичних осіб. І абсолютна більшість договорів (до 95%) не обслуговуються, без перебільшення, роками.
Кому роботи до 12 годин? В Україні пропонують на 4 дні збільшити відпустку. Крім того, за умови підписання відповідного договору, збільшити тривалість робочого дня до 12 годин. За додаткові години обіцяють доплачувати.
Авто на єврономерах безкоштовно! Це не акція. Державний електронний майданчик OpenMarket виставив три лоти конфіскованих авто на єврономерах. У це складно повірити, але запевняють, виставлені на лот авто роздають безкоштовно. Щоправда, не все так просто, є певні умови.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас