4 квітня 2019, 09:32

1 306 411!

Підрахунок голосів нарешті завершився, і на сайті ЦВК ми побачили, скільки нас з Вами точно – один мільйон триста шість тисяч чотириста одинадцять!

Небайдужих розумних відповідальних людей, Громадян України, які за вкрай складних обставин, на фоні фальші і бруду, фейків і фріків, зробили свій свідомий вибір – і підтримали мене, мою президентську Програму і Команду чесних професіоналів, готових втілити її в життя. Дякую Вам за довіру!

Дякую десяткам тисяч Волонтерів, які під прапором #ЧеснихБільше витрачали свій час і кошти, щоб донести до людей слово правди, активно працювали в комісіях і захищали наш результат на виборах!

Так, ми з Вами не перемогли на цих виборах. Але знаю твердо: ми зробили все, що за цих складних умов могли зробити.

Ми з Командою об'їхали всю країну кілька разів, зверталися до людей прямо і відкрито, не уникаючи гострих тем і питань. Говорили про країну і її майбутнє, про проблеми і шляхи їх вирішення, не гаючи часу на опонентів і на критику їхніх програм. Місяцями на колесах, самовіддана, часом цілодобова робота в штабах, постійне живе спілкування з людьми – щира подяка й теплі слова вітання усій нашій об'єднаній Команді, Ви молодці!

Ми принципово не вели негативної ("мінусової") кампанії: не наймали ботів і ботоферм, проплачених "політологів" і "експертів", які би поливали брудом інших кандидатів. Попри те, що проти нас діяли за межами людської моралі, нищили нас шквалом фейків і брехні, небаченим раніше масштабом в десятки мільйонів доларів.

Ми пройшли цю кампанію Гідно: впевнено, чесно і правдиво – це найголовніше. Ми представили Програму, змістовну, реалістичну й без жодного популізму. Ми представили Команду, яскраву й потужну, ми зробили це першими і, на жаль, ніхто інший з кандидатів на такий крок не одважився. Так само ніхто з "рейтингових" не одважився на відкриті дебати в прямому ефірі, з питаннями зубастих експертів "проти шерсті" – я це зробив і так має бути!

1 306 411 – багато це чи мало? Для перемоги сьогодні недостатньо, це факт. Але – це добра база взаємної довіри і підтримки, ціннісна і правдива база, для наших з Вами дальших перемог. Набагато менші за відсотками домішки хімічних елементів перетворюють крихкий чавун на міцну сталь. І на потужну броню!

Ми збережемо й посилимо нашу Команду, адже боротьба за країну продовжується – тепер уже на парламентському й урядовому фронтах. Тож легкий передих, домашня робота над помилками – і далі вперед, упевнено й рішуче!

За кого голосувати 21 квітня, Ви мене питаєте? За Порошенка, за ще п'ять років брехні, корупції і мародерства – я не проголосую ніколи. Порошенко мав шанс, він його зганьбив, має піти і має відповісти перед Законом. Це моя тверда, ціннісна позиція. За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати Вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і водночас ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень матиму позицію і рішення, Вам одразу повідомлю.

Обіцянки-цяцянки

Раша уже відкрито шантажує Європу, не збільшуючи поставок газу (через Україну), поки не отримає від ЄС дозволу на запуск Північного потоку-2...

Париж, які очікування?

Не дуже веселі, якщо чесно. Можна порадіти ще одній можливості прямого спілкування Президента України з лідерами двох провідних держав Європи, які останні сім років стоять солідарно поряд з Україною...

Катастрофа в Міноборони – реагувати треба негайно!

Резонансну інформацію отримав із Міноборони. Чотири генерали вищого командного складу подали позови і судяться з міністром оборони. Мені невідома суть позовів, службова вона чи особистісна, насправді це неважливо...

Настав час для плану Б.

Свіжі заяви агресора вустами Гризлова: Росія виступає категорично проти будь-яких змін до Мінських угод і погрожує Україні "непоправними наслідками"...

''Податок на додану жадібність'' – нинішня влада теж в долі, як і всі попередні влади?

Війна, пандемія, горе і сльози, мільйони людей за межею бідності – ненажерливих не зупиняє нічого! Крадіжки з бюджету сягають 5,000,000,000 гривень щомісяця! П'ять мільярдів! Лише на схемах ПДВ! А на митниці? На держпідприємствах? На завищених усюди тарифах? На занижених усюди рентних платежах? В таких масштабах грабувати країну без "кришування" згори – НЕМОЖЛИВО! Прочитайте свіжу статтю Юлії Самаєвої "Податок на додану жадібність" на DT...

Біда не приходить одна.

Цього року в українських річках зафіксовано найнижчий рівень води за останні майже 100 років. Крім того, через теплу зиму і відсутність холодних паводкових вод з льодом, річки екологічно не очистилися весною...