Доступність посилання

ТОП новини

Поліція затримала підозрюваного в нападі на суддю Дячука в Києві


«На даний час зловмисник надає пояснення слідчим Святошинського управління поліції», – йдеться в повідомленні
«На даний час зловмисник надає пояснення слідчим Святошинського управління поліції», – йдеться в повідомленні

Поліція Києва повідомила 15 вересня про затримання підозрюваного в нападі на суддю Святошинського райсуду Києва Сергія Дячука.

«Працівники столичної поліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився киянин, 1964 року народження. На даний час зловмисник надає пояснення слідчим Святошинського управління поліції», – йдеться в повідомленні.

За словами потерпілого, ввечері 14 вересня він помітив, що біля автостоянки на вулиці Симиренка в Києві розклали вогнище. Коли вийшов на вулицю, то побачив, що охоронець парковки палив сміття.

«Суддя зробив чоловікові зауваження, а той схопив металеву палицю та почав завдавати йому удари по руках та голові. Свідки конфлікту викликали потерпілому «швидку», а зловмисник тим часом із місця події втік», – зазначили в поліції.

Радіо Свобода повідомляло, що увечері 14 вересня в Києві був госпіталізований суддя Сергій Дячук, який головує у справі про вбивства людей на Майдані 18–20 лютого 2014 року. Сам суддя пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю.

Інформація про інцидент внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 (хуліганство) частина 4 (дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

XS
SM
MD
LG