RU
 

Бекхеми продали Netflix права на особисте життя за £16 мільйонів

Корреспондент.net,  30 жовтня 2020, 12:29
0
1648
Бекхеми продали Netflix права на особисте життя за £16 мільйонів
Фото: instagram.com/victoriabeckham
Девід і Вікторія Бекхем зуміли домогтися популярності у всьому світі

Девід і Вікторія Бекхеми уклали угоду на 16 мільйонів фунтів стерлінгів з Netflix на серіал, який покаже небачені кадри їхнього життя.

 
Круту угоду уклали зіркове подружжя - 45-річний футболіст Девід і 46-річна колишня Spice Girl, Вікторія Бекхеми - з Netflix. За те, що вони дозволять знімати себе і нададуть архівні кадри, пара отримає £16 мільйонів, пише Daily Mail.
 
Вважається, що телешоу буде зосереджено навколо нинішнього життя 45-річного Девіда, а за ним буде слідувати знімальна група. Також глядачі зможуть побачити ''веселі'' думки Девіда про перші дні його залицянь за Вікторією.
 
Уже відомо, що серіал починається з того, що Девід грає в футбол у саду за будинком зі своїм любим батьком Тедом, і включає інтерв'ю та коментарі всієї родини.
 
Його колишні товариші по збірній Англії, Манчестер Юнайтед і Реал Мадрид, у тому числі такі, як Роналду, Гері Невілл, Кріштіану Роналду і Райан Гіггз, також будуть представлені в проекті.
 
instagram.com/victoriabeckham
Бекхеми в повному складі
 
"Сім'я Девіда - величезні архіватори, вони з гордістю документували його кар'єру з дитинства і зберегли всі вирізки зі старих місцевих газет", - сказав один з інсайдерів.
 
Передбачається, що серіал вийде в ефір на початку 2022 року.
 
Девід і Вікторія, статок яких складає 769 мільйонів фунтів стерлінгів, одружилися 4 липня 1999 року. Пара - батьки синів Брукліна, 21 рік, Ромео, 18, Круза, 15, і дочки Харпер, 9 років.
 
Днями ми писали, що Девід Бекхем шокував шанувальників, поцілувавши дочку в губи. А його син Бруклін Бекхем виклав інтимний знімок зі своєю нареченою.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Серия АДэвид БекхэмВиктория Бекхэм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...