07:36 28.10.2019

Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, за межами ділянки розведення, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, за межами ділянки розведення, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування минулої доби 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому під обстріл не потрапили ділянки розведення сил і засобів, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"27 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... втрат у результаті обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 4 обстріли: неподалік Березової - з СПГ і великокаліберних кулеметів; у Лебединського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов'ї - зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ здійснили 9 обстрілів: тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82-мм, протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів; тричі у Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно; поблизу Майського - зі стрілецької зброї і станкових і ручних протитанкових гранатометів; неподалік Кримського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

Всі обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": у Золотого-4 (за межами ділянки розведення) - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Майського - зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

"Протягом поточної доби втрат унаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - зазначили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА