ua en ru

У Києві сталася пожежа на СТО, горять автомобілі

У Києві сталася пожежа на СТО, горять автомобілі Фото: пожежа в Києві (facebook.com/DSNSKyiv(

В даний час гасіння пожежі триває

У вівторок, 2 жовтня, в Києві сталася пожежа на території станції техобслуговування на пр. Відрадному, 95-В, у результаті загорілися кілька автомобілів. Про це повідомляє РБК-Україна посилаючись на Facebook-сторінку прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

За даними рятувальників, площа пожежі в одноповерховому металевому ангарі з автомобілями становить 150 кв. м. В даний час гасіння пожежі триває. До гасіння пожежі залучено сім одиниць основної та спеціальної техніки, а також 35 пожежників.

У Києві сталася пожежа на СТО, горять автомобілі

Фото: пожежа в Києві

Обставини виникнення пожежі поки невідомі. Загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, у центрі Львова, на вулиці Підвальній, загорівся пасажирський автобус. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Додамо, в Оболонському районі Києва горів Мінський ринок.

Також раніше РБК-Україна писало, що на пожежах в Україні з початку року загинули майже 1,2 тис. осіб. Основними причинами виникнення пожеж, які в подальшому призводять до загибелі людей, є власна недбалість громадян і нехтування правилами пожежної безпеки, серед причин рятувальники виділяють куріння в ліжку, перевантаження електромережі і побутових приладів.