14:07 22.09.2018

Бойовики з опівночі 7 разів стріляли по позиціях українських військових у зоні ООС

1 хв читати
Бойовики з опівночі 7 разів стріляли по позиціях українських військових у зоні ООС

Незаконні збройні формування з початку доби в суботу вчинили сім прицільних обстрілів позицій об'єднаних сил на Донбасі, повідомляє Міністерство оборони України.

"З опівночі до 9 години ранку в районі проведення операції об'єднаних сил сталося 7 прицільних обстрілів наших опорних пунктів. (...) Втрат у лавах об'єднаних сил з початку доби немає, ситуація повністю контролюється українськими підрозділами", - йдеться в повідомленні на сайті Міноборони.

На Луганському напрямку позиції українських військових в районі Кримського, Новотошківського та Золотого були обстріляні з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зафіксовано 4 обстріли, переважно з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Так, вночі та вранці противник обстрілював з піхотного озброєння захисників Павлополя.

Поблизу Водяного військовослужбовців об'єднаних сил вранці бойовики провокували вогнем з кулеметів великого калібру і стрілецької зброї, а біля Лебединського, крім кулеметів, застосовували станковий протитанковий гранатомет.

Українські військові двічі відкривали вогонь у відповідь, наголосили в Міноборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА