Мінфін планує перевірити корпоративне управління в Укренерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін планує перевірити корпоративне управління в Укренерго

Казна та Політика
169
У Міністерстві фінансів проведуть дослідження системи корпоративного управління «НЕК «Укренерго».
Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
“Міністерство фінансів України та Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) за підтримки Мінекономрозвитку проведуть дослідження системи корпоративного управління Укренерго. Проект був погоджений під час візиту прем`єр-Міністра України Володимира Гройсмана до Королівства Норвегія в рамках Україно-Норвезького бізнес-форуму 28 січня цього року. Звіт міститиме огляд реформування сфери управління державними компаніями в електроенергетичному секторі в цілому та безпосередньо кейс Укренерго”, – йдеться в повідомленні.
За словами міністра фінансів Оксани Маркарової, такий аналіз дозволить відзначити сильні та виявити слабкі сторони корпоративного управління компанії, визначити ключові перешкоди та ризики, а також спрогнозувати тенденції для подальшого розвитку не тільки Укренерго, а й електроенергетичного комплексу в цілому.
Фахівці ОЕСР проаналізують структуру управління компанії, рівень розкриття фінансової та нефінансової інформації, взаємовідносини з державою, передумови, стан реформування корпоративного управління Укренерго та ключові проблеми і виклики.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас