12:10 30.08.2020

У ЗСУ за добу на Covid-19 захворіли 37 осіб, 6 одужали

1 хв читати
У ЗСУ за добу на Covid-19 захворіли 37 осіб, 6 одужали

37 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19 зафіксовано у Збройних силах України (ЗСУ) за минулу добу, зараз хворіє 633 людини, повідомляє командування медичних сил ЗСУ в неділю вранці.

Із загального числа хворих за добу до закладів охорони здоров'я направлено 6 осіб: "Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – 4 військовослужбовці, Миколаївський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець і Конотопська ЦРЛ – 1 військовослужбовець", – повідомляється на сторінці командування Медсил ЗСУ в Facebook.

31 хворий лікується вдома під наглядом лікарів. "Київська область – 17 військовослужбовців і 12 співробітників ЗС України, Львівська область – 1 військовослужбовець, Черкаська область – 1 співробітник ЗС України", – йдеться в повідомленні.

У всіх хворих стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

За даними командування Медсил, загалом за час пандемії в лавах ЗСУ одужали 1 тис. 66 людей, летальних випадків – 6.

При цьому днем раніше повідомлялося про 1 тис. 58 людей, що одужали, і 602 активні випадки хвороби. Таким чином, за добу в лавах ЗСУ одужали 6 людей, а кількість хворих збільшилася на 31. Летальних випадків на минулу добу не було.

На ізоляції (зокрема, самоізоляції) перебуває 706 осіб, у 87 із них термін ізоляції закінчується в найближчі три дні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА