07:25 22.05.2020

Один військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення внаслідок 7 обстрілів на Донбасі

2 хв читати
Один військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення внаслідок 7 обстрілів на Донбасі

За минулу добу, внаслідок 7 обстрілів з боку російських найманців на Донбасі, загинув український військовослужбовець, двоє отримали поранення, ще п'ятеро - бойові травми, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню ... в результаті ворожих обстрілів Україна втратила одного мужнього захисника, двоє військовослужбовців отримали поранення і ще п'ятеро - бойові травми", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовані обстріли з боку російських найманців із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Широкиного, Павлополя, Старогнатівки, Авдіївки і Богданівки.

Українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Кримського обстріляли зі 120-мм мінометів, а захисників Трьохізбенки - з мінометів 82-го калібру.

За даними української розвідки, 21 травня поранено не менше чотирьох російських найманців на Донбасі.

З початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано вогонь по українських позиціях з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у Богданівки, а неподалік Верхньоторецького з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - повідомили в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Навіть якщо громадяни України мають паспорт іншої країни, їх насамперед розглядають виключно як громадян України - Держприкордонслужба

Якщо через відключення е/е абітурієнти не зможуть скласти НМТ на основних і додаткових сесіях, їм буде надано ще одну можливість

Зеленський привітав прем'єра Індії, його партію та Національний демальянс із перемогою на виборах

На Сумщині та Чернігівщині зросла кількість обстрілів, загинув мирний житель, двох поранено

Через негоду в Хмельницькій області знеструмлено понад 21 тис. споживачів

Окупанти 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини за добу, у Костянтинівці поранено мирного жителя

Мінветеранів і Мінцифри запускають е-Посвідчення ветерана в "Дії"

Міносвіти оприлюднило оновлений порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році

Верещук: Посилений набір жінок для роботи в ТЦК та СП може вивільнити чоловіків для служби в бойових частинах

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів за добу постраждали три людини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА