Tesla представила нову модифікацію Model S Plaid з рекордною автономністю (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla представила нову модифікацію Model S Plaid з рекордною автономністю (фото)

Технології&Авто
1144
Генеральний директор Tesla Ілон Маск представив спеціальну модифікацію електричного седана Model S Plaid. Особливостями новинки стали використання нової трансмісії і додаткового двигуна, а також значно поліпшена автономність.
За запевненням Ілона Маска, Model S Plaid здатна проїжджати від повністю зарядженого акумулятора аж до 837 кілометрів. При цьому збільшення дальності пробігу від одного циклу зарядки – не єдине нововведення, яке торкнулося моделі Plaid. Електрокар отримає відразу три електродвигуни, що посприяє приросту потужності і швидкісної динаміки.
Генеральний директор Tesla зазначив, що потужність електрокара становить 1100 кінських сил. При цьому автомобіль здатний пересуватися з максимальною швидкістю в 322 кілометри на годину і розвивати швидкість від 0 до 100 км/год менш ніж за 2 секунди. Габарити електрокара також зміняться: розміщення додаткового мотора подовжує кузов Plaid. Більше того, Маск зазначив, що в перспективі модифікація Plaid буде доступна і в кросоверах Model X.
Tesla представила нову модифікацію Model S Plaid з рекордною автономністю (фото)
Вартість Tesla Model S Plaid становить $139 990. Бажаючим оформити попереднє замовлення компанія пропонує внести поворотний депозит у розмірі $1000. Перші поставки модифікації Plaid заплановані на кінець 2021 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас