Оман заплатить за власне птахівництво $260 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оман заплатить за власне птахівництво $260 млн

Світ
376
Оман, країна на Середньому Сході, збирається вкладати в птахівництво $260 млн в рамках стратегії розвитку продовольчої безпеки. Про це повідомили на офіційному сайті Асоціації птахівників України.
У повідомленні йдеться, що Оман імпортує більше половини всіх продуктів харчування, які споживаються жителями. Генеральний директор Oman Food Investment Company (OFIC) Салех Аль Шанфарі вважає, що ці показники можна знизити шляхом відкриття власного виробництва. В районі Перської затоки живуть 45 млн осіб, які виробляють тільки 10% їжі, що споживається. З цієї причини OFIC почала реалізовувати проект зі створення власної птахофабрики спільно з інвесторами.
Нова птахофабрика буде введена в експлуатацію в 2019 році. Також аналогічну суму буде вкладено в створення молочної фабрики. На даний момент Оман вже почав імпорт худоби з Австралії, Нової Зеландії, Північної Америки та Європи.
Нагадаємо, що в Україні птахівництво отримає мільйонні інвестиції, які спрямують на переробку курячого посліду. Інвестором виступить ЄБРР, а кошти підуть на закупівлю біогазової установки.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас