Motorola випустила набори для самостійного ремонту смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola випустила набори для самостійного ремонту смартфонів

Фондовий ринок
464
У той час як Apple продовжує протидіяти самостійному ремонту пристроїв клієнтами, а багато технологічних компаній не приховують невдоволення самодіяльністю користувачів, Motorola підтримала їхнє право на це, вирішивши у співпраці з iFixit продавати комплекти для ремонту в домашніх умовах.
Компанія Lenovo, яка володіє брендом Motorola, стала першим виробником телефонів, що поставляють деталі компанії iFixit, який тепер продає офіційні комплекти для ремонту пристроїв Motorola. Якщо вам потрібно замінити тріснутий екран в Moto Z Play або встановити нову батарею в Droid Turbo 2, ви отримаєте в комплекті iFixit «Зроби сам» всі деталі і інструменти, необхідні для здійснення ремонту в домашніх умовах.
Ціна комплекту варіюється в залежності від моделі телефону і характеру ремонту, починаючи з $ 35 за батарею для Moto X і до $ 200 за заміну дисплея у Droid Turbo 2 і Moto Z Force. Тим не менш, ви, швидше за все, все одно вирішите відправити свій поламаний смартфон для ремонту в службу Motorola, якщо він все ще перебуває на гарантії.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас