Українська правда

Усик розкритикував Красюка за пасивність

Олександр Булава — 2 грудня 2020, 23:33
Усик розкритикував Красюка за пасивність

Представники промоутерської компанії K2 не займалася розв'язанням проблем українського суперважковаговика Олександра Усика (18-0, 13 КО) перед боєм із Дереком Чісорою (32-10, 23 КО).

Про це розповів сам боксер.

"Я зрозумів, що з рингом щось не так, коли був в роздягальні. Я звернув увагу, що канати якісь слабо натягнуті. Я вийшов, я так зазвичай не роблю, на канати почав спиратися, а вони просідали. Ринг був досить мініатюрний або може зменшена версія.

Спочатку думав, що це спотворює з телевізора, але коли я зайшов всередину, подивився, який переді мною стоїть здоровенний Дерек, то подумав: "Ух ти, нічого собі". Я спілкувався з цього приводу з Едді Гірном. Він мені сказав, що ринг був таким, як ми боксували з Тоні Бельєю.

Це була задача Олександра Красюка. Але у нас в команді - давайте не будемо сваритися, піднімати це питання. Наступного разу буде інакше. Я вважаю, що це так не має працювати.

Пам'ятаю, як Ф'юрі йшов на поєдинок з Кличком. Йому щось не сподобалося. Він заявив, що бою не буде: або міняєте або він не буде боксувати. В результаті все поміняли, квитки продані, ситуація закрутилася", - заявив Усик.

Раніше, Джойс кинув виклик Усику.

К2 Олександр Красюк Олександр Усик