ua en ru

В зоні АТО зафіксовано 30 обстрілів українських позицій

В зоні АТО зафіксовано 30 обстрілів українських позицій Иллюстраивное фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

Жоден український військовий не постраждав

За минулу добу, 22 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 30 обстрілів позицій українських військових. Про це поінформував прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Луганському напрямку, з заборонених 120 мм мінометів агресор вів вогонь по нашим укріпленням поблизу Новгородського та Луганського. Крім цього, в Новгородському, Новоселівці і Троїцькому окупанти застосували 82 мм міномети, гранатомети різних систем - в районі Троїцького, Луганського та Новоселівки, великокаліберні кулемети - по захисникам Луганського та Троїцького, а озброєння БМП і стрілецьку зброю - по українським позиціям під Новгородським", - інформує штаб.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська застосовували 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю поблизу Талаковки.

"Гранатомети різних систем і стрілецьку зброю окупанти застосували по захисникам Авдіївки, Шахти "Бутівка", Мар'їнки і Водяного, великокаліберні кулемети - під Павлополем, Гнутово, Красногоровкою і Широкіно, а стрілецьку зброя - неподалік Кам'янки. Крім цього, по українських позиціях в районі Павлополя і Новотроїцького вівся снайперський вогонь", - йдеться в повідомленні.

Жоден один український вояк не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 22 квітня 2018 року...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 квітня 2018 р.

Нагадаємо, США виділили Україні майже 1 млрд доларів на поліпшення безпеки з 2014 року.