07:27 03.06.2019

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"2 червня збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - з застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил у м.Мар'їнка - з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем, поблизу н.п. Піски - з мінометів калібру 82 мм, біля с.Гнутово - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції українських захисників поблизу н.п. Новгородське - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, у н.п. Майорськ - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

За даними української розвідки 2 червня один бойовик знищений.

"З початку поточної доби ворог один раз з протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і зенітних установок ЗУ-23-2 обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Кам'янка в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - додали в прес-центрі.

Також у штабі зазначили, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ тримає на бойовому чергуванні в Чорному та Азовському морях чотири носії "Калібрів" із загальним залпом до 28 ракет - ВМС ЗСУ

Сили оборони за добу ліквідували 1100 окупантів, 46 артилерійських систем і один літак

США зняли заборону на постачання зброї для бригади НГУ "Азов"

11 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Військова допомога США дала змогу ЗСУ сповільнити просування військ РФ у Харківській області

Окупанти за минулий день здійснили 28 обстрілів прикордонних територій Сумської області

Сили оборони 5 червня за допомогою українських БпЛА успішно атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів у РФ

Радбез ООН проголосував за запропонований США план припинення вогню в Секторі Гази

В Україні розпочав роботу перший цех із ремонту та виробництва німецької бронетехніки

Керівники McDonald's, Siemens Energy, Lloyd's, Genesis, Inditex, Egis увійшли до нової Консультативної ради бізнесу для інвестицій в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА