10:22 07.05.2019

Депутат Яготинської міськради на Київщині збив на смерть батька й сина

1 хв читати
Депутат Яготинської міськради на Київщині збив на смерть батька й сина

У Київській області п'яний водій, депутат Яготинської міської ради, на автомобілі Chevrolet Niva скоїв зіткнення з мотоциклом, унаслідок чого мотоцикліст і його пасажир (батько та син) загинули на місці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області, ДТП сталася в понеділок близько 18.00 на ділянці дороги між містом Яготин і селом Сотниківка.

За інформацією поліції, водій автомобіля Chevrolet Niva, керуючи авто в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу, де й зіткнувся з мотоциклом Jawa. Внаслідок аварії водій і пасажир мотоцикла, жителі села Сотниківка, 32 і 57 років, від отриманих травм загинули на місці.

За кермом автомобіля перебував 32-річний житель Яготина, депутат міськради. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. З’ясовано, що в момент ДТП алкоголь у крові водія-порушника сягав 2,0 проміле.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. З'ясовуються обставини смертельної ДТП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА