ua en ru

Радник Путіна підтвердив, що Сенцов написав заяву про відмову від голодування, - Денісова

Радник Путіна підтвердив, що Сенцов написав заяву про відмову від голодування, - Денісова Фото: Олег Сенцов на обстеженні (ФСИН)

Денісова додала, що наразі Сенцов у колонії Лабитнангі зустрічається з адвокатом

Радник президента Російської Федерації Михайло Федотов підтвердив, що український політв'язень Олег Сенцов написав заяву про відмову від голодування. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення українського омбудсмена Людмили Денісової у Facebook.

За словами Денісової, Федотов повідомив, що відповідно до інформації керівництва Федеральної служби виконання покарань РФ, Сенцов написав заяву про відмову від голодування. Разом з тим, причини відмови від голодування Федотов не знає.

"Я щойно переговорила з радником президента РФ, головою ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайлом Федотовим. Він заявив, що володіє інформацією від керівництва Федеральної служби виконання покарань РФ про те, що Олег Сенцов написав заяву про відмову від голодування. Причини російський чиновник не знає", - написала Денісова.

Крім того, Денісова додала, що наразі Сенцов у колонії Лабитнангі зустрічається з адвокатом.

Радник Путіна підтвердив, що Сенцов написав заяву про відмову від голодування, - Денісова

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у РФ заявили, що сьогодні, 5 жовтня, Сенцов припинив голодування, яке оголосив 14 травня.

У свою чергу, перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко заявила, що українська сторона чекає офіційну інформацію з РФ про те, що Сенцов припинив голодування.