Інвестиції в нерухомість: як заробити, купивши квартиру на початкових етапах будівництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Інвестиції в нерухомість: як заробити, купивши квартиру на початкових етапах будівництва

Нерухомість
5277
Щорічно в Києві купується значна кількість квартир ще на початковому етапі будівництва. Років 15 тому такий формат отримання прибутку був більш ніж популярний: на угоді перепродажу можна було заробити до 30% вартості житла. Люди купували кілька квартир для подальшого продажу або здачі в оренду. Зараз, коли економічна ситуація не така стабільна, ажіотаж зменшився, проте нерухомість все ще залишається найнадійнішим активом на ринку. Ознайомившись з різними точками зору експертів, ми спробували визначити, у чому ж реальна користь від інвестування в новобудову на етапі котловану. Для більш наочного прикладу вирішили взяти ЖК на Печерську від забудовників Грінвілль і НЕСТ, так як його будівництво якраз знаходиться на початковому етапі, а розташування більш, ніж привабливе.
Інвестиції в нерухомість: як заробити, купивши квартиру на початкових етапах будівництва
Можливість заробити на перепродажу
Ні у кого не викликає сумніву той факт, що вартість нерухомості в процесі будівництва збільшується. Тому купувати квартиру на етапі котловану завжди було вигідніше, ніж, коли будинок вже повністю добудований і зданий в експлуатацію. Залежно від локації, інфраструктури, площі та інших факторів, дохід інвесторів може скласти від 15 до 40% початкової вартості. Не виняток і ЖК Грінвілль на Печерську. Пропонуючи більш ніж вигідні ціни на квартири зараз, він представляє широкі можливості для заощадливих інвесторів. Адже в результаті вони отримають нерухомість в центрі, яка буде завжди мати попит.
Ще одним позитивним фактором є те, що забудовник Грінвілль в Києві врахував відгуки і побажання потенційних інвесторів і разом з партнером по проекту – девелопером НЕСТ, на додачу до вигідних цін, пропонує зручні варіанти розстрочки. Завдяки цьому, перед охочими придбати квартиру в новобудові на Печерську відкриваються широкі перспективи.
Але і це не єдиний плюс інвестицій на початковому етапі. Адже фактично, інвестор, який купує квартиру в ЖК від забудовників Грінвілль та НЕСТ на Печерську, не зобов’язаний оформляти її на себе, а ще до оформлення документів на квартиру може перевідступити її іншому інвестору, що автоматично знімає з продавця податкове навантаження. Це прекрасна можливість перепродувати в рік необмежену кількість квартир, тим самим заробляючи на цьому, тоді як ціна за готову квартиру набагато вища ніж на початковому етапі.
Тут не зайвим буде відмітити, що ЖК від Грінвілль і НЕСТ розташований в самому центрі міста, але при цьому, його територія знаходиться поруч з парковою зоною. Поблизу житлового комплексу знаходяться центральні станції метро, є зручна транспортна розв’язка. Все це говорить про те, що продати в подальшому таку квартиру можна максимально вигідно.
Інвестиції в нерухомість: як заробити, купивши квартиру на початкових етапах будівництва
Девелопери: попит на оренду буде тільки зростати
За словами представників забудовника Грінвілль, попит на оренду квартир в респектабельних районах буде тільки рости. Дану теорію підтверджує і те, що на форумах активно цікавляться орендою квартир в центрі, в тому числі і поряд з ЖК Грінвілль на Печерську. Для інвесторів це добрий знак. Загалом по Києву окупність квартири при здачі її в оренду становить 10 років, якщо виходить менше – це вважається дуже вигідною інвестицією. З огляду на сучасні технології будівництва, територію, що охороняється 24/7 і розумні планування, здавати квартиру в ЖК від забудовників Nest і Greenville можна буде за ціною вище середньої по району. А якщо додати до всього цього виразну архітектуру, близькість до таких історичних пам’яток, як Батьківщина-Мати, Києво-Печерська лавра, Маріїнський палац, пішу доступність офісних і торгових центрів, то вийде, що ЖК Грінвілль на Печерську ідеальний варіант інвестицій у нерухомість на теперішньому ринку!
Інвестиції в нерухомість: як заробити, купивши квартиру на початкових етапах будівництва
Як спрогнозувати попит у орендарів – думка девелоперів НЕСТ і Грінвілль
Що є ключовим фактором для тих, хто орендує квартиру в Києві?
Це локація (або центр, або ближче до метро, або ближче до роботи), безпека, інфраструктура, продумана територія комплексу і решта. За словами київського забудовника NEST, в ЖК Грінвілль на Печерську враховані всі ці побажання. А отже, довго чекати на орендарів така квартира навряд чи буде.
Для кого створено житловий комплекс? Перш за все, це успішні і заможні люди, яким важливий статус місця, де вони живуть, безпека і комфорт.
Про самого забудовника НЕСТ відгуки щодо його попередніх об’єктів інвестори залишають охоче і легко діляться своїми враженнями від нового житла на форумах. Потенційним інвесторам на них також варто звернути увагу, адже житлові комплекси від забудовника НЕСТ в Києві знаходяться в центральних районах столиці: на Лук’янівці, Печерську і Солом’янці.
Як бачимо, жити в ЖК Грінвілль Печерськ від надійних та досвідчених забудовників буде престижно. Інвестори квартири в такому комплексі автоматично підкреслюють свій статус, потрапляючи в сприятливе оточення, і дають можливість орендарю отримати ті ж переваги.
Можна зробити висновок, що інвестувати в квартиру від забудовників НЕСТ і Грінвілль в Києві вигідно, як з метою подальшого перепродажу, так і з метою здачі в оренду. Розташування в центрі міста, доступність до ключових точок Києва, обмежений доступ на територію ЖК, зелена зона, оригінальна архітектура і інші переваги роблять житлову площу ласим шматочком для тих, хто цінує комфорт, безпеку і піклується про якість свого життя. А дізнатися більше про переваги ЖК можна у відділі продажів за адресою вул. Глибочицька, 28 або за телефоном + 38 (044) 222 20 22
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас