IBM запатентувала годинник, що перетворюється на планшет (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM запатентувала годинник, що перетворюється на планшет (фото)

Технології&Авто
2749
Компанія IBM запатентувала доволі цікавий мобільний пристрій, який можна застосовувати як наручний смарт-годинник, смартфон і навіть планшетний комп’ютер.
Заявку на винахід було подано ще в 2016 році. Однак на сайті Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) документ оприлюднений тільки зараз. Ресурс LetsGoDigital вже опублікував рендери незвичайного гаджета, створені на основі патентної документації.
У звичайному стані пристрій працює як наручний смарт-годинник. Правда, корпус при цьому має досить велику товщину. Річ у тім, що в ньому ховаються чотири відсіки, кожен з яких містить по дві додаткові дисплейні секції.
Кожен міні-екран має розміри 2 × 3 дюйма. Висунувши чотири такі модулі, користувач отримає в своє розпорядження смартфон з дисплеєм 4 × 6 дюймів. При цьому відбудеться перемикання інтерфейсу з режиму годинника в режим телефону.
Висунувши ще чотири секції, власник зможе трансформувати пристрій в планшет з екраном формату 8 × 6 дюймів. При цьому взаємодіяти з гаджетом можна буде двома руками (поклавши його на стіл). Втім, поки розробка існує тільки на папері. Про можливі терміни втілення ідеї в життя нічого не повідомляється.
IBM запатентувала годинник, що перетворюється на планшет (фото)
IBM запатентувала годинник, що перетворюється на планшет (фото)
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас