07:42 16.07.2019

У Шевченківському районі столиці оперативники затримали псевдомінера

1 хв читати
У Шевченківському районі столиці оперативники затримали псевдомінера

У Шевченківському районі Києва поліцейські затримали чоловіка, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зателефонував до поліції і повідомив про мінування будівлі в центрі Києва, на вулиці Хрещатик, йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в місті Києві.

"Інцидент стався в Шевченківському районі Києва. Близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про замінування об'єкта в центрі столиці", - зазначається на офіційному сайті ГУ Нацполіції в понеділок увечері.

На виклик негайно прибули профільні служби, які провели огляд приміщення і прилеглої території. У результаті перевірки небезпечних речовин і предметів не виявили.

"Працівники карного розшуку Шевченківського управління поліції провели комплекс оперативних заходів і встановили власника мобільного телефону, з якого надійшло неправдиве повідомлення. Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та доставлений у відділення поліції для надання пояснень", - розповіли в поліції.

"Мінером" виявився 26-річний житель Одеської області, який зізнався правоохоронцям, що саме він скоїв анонімний дзвінок на спецлінію 102.

"За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі", - підсумували в поліції.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА