20:54 13.10.2020

ЦВК не робить жодних дій з організації опитування 25 жовтня

1 хв читати
ЦВК не робить жодних дій з організації опитування 25 жовтня

Центральна виборча комісія України (ЦВК) не долучається до проведення анонсованого президентом України Володимиром Зеленським всенародного опитування 25 жовтня, повідомив голова комісії Олег Діденко.

"ЦВК робить усе можливе і неможливе для того, щоб вибори 25 жовтня були організовані на належному рівні навіть у таких непростих умовах, що склались у зв'язку з пандемією. Вибори відбудуться відповідно до вимог Виборчого кодексу, будь-яких дій щодо організації опитування громадської думки ЦВК не здійснює", - заявив Діденко, повідомляє прес-служба ЦВК в соцмережі Facebook.

"Вбачається, що ініціатива президента буде організовуватися не відповідно до виборчого законодавства, а про деталі щодо цієї ініціативи, зокрема формату її реалізації, думаю, всі ми дізнаємося найближчим часом", - додав він.

Як повідомлялося, 13 жовтня президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення в країні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п'ять запитань.

Говорячи про те, які будуть запропоновані запитання, він зазначив: "Про це пізніше".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА