12:47 26.12.2018

Українці назвали ефективними борцями з підвищенням тарифів на комунальні послуги Ляшка і Тимошенко - опитування

2 хв читати

 Українці вважають, що найефективніше борються з підвищенням тарифів на комунальні послуги лідер Радикальної партії Олег Ляшко (15%), а також лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко (14,2%), про що свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Згідно з даними опитування, оприлюдненими в середу на сайті КМІС, 92,2% респондентів вважають, що з підвищенням тарифів на комунальні послуги потрібно боротися, протилежної думки дотримуються лише 2%. Ще 5,8% респондентів не змогли або відмовилися відповісти на запитання.

Водночас серед 92,2% респондентів, які вважають, що потрібно боротися, 15% дотримуються думки, що найбільш ефективний у цьому лідер Радикальної партії О.Ляшко, 14,2% - лідер партії ВО "Батьківщина" Ю.Тимошенко.

Далі йдуть лідер "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко (5,7%), шоумен Володимир Зеленський (2,9%), лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко (2,4%), чинний президент Петро Порошенко (1,7%), народний депутат, лідер партії "Наші" Євген Мураєв (1,5%).

Також 1% респондентів вважають, що ефективно бореться з підвищенням тарифів на комунальні послуги музикант Святослав Вакарчук.

Ще 31,8% респондентів вважають, що жоден з політиків не бореться з підвищенням тарифів, а 12,8% не змогли або відмовилися відповісти на запитання.

Всеукраїнське опитування громадської думки було проведене Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 30 листопада до 14 грудня 2018 року. Методом особистого інтерв'ю було опитано 2034 респонденти, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (окрім АР Крим, у Луганській і Донецькій областях опитування проводилося лише на території, контрольованій українською владою). Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3% для показників, наближених до 50%, 2,8% - для показників, наближених до 25%, 2,0% - для показників, наближених до 10%, 1,4% - для показників, наближених до 5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА