16:52 23.02.2019

Березенко: в основі заяв Авакова - його політична ангажованість

1 хв читати
Березенко: в основі заяв Авакова - його політична ангажованість

Народний депутат, заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Сергій Березенко відкидає свою причетність до підкупу виборців і вимагає вибачень від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу і розраховую, що Арсен Борисович (Аваков – ІФ) знайде в собі мужність вибачитися переді мною особисто за поширення недостовірної інформації, яка принижує мою честь, гідність і політичну репутацію", - йдеться в заяві С.Березенка.

Він вбачає в обвинуваченні з боку А.Авакова "політичну заангажованість керівника МВС", який "прагне поставити ввірені йому правоохоронні органи на службу одного з кандидатів на президентських виборах, що провокує його на неправомірне втручання силовиків у виборчий процес під прикриттям гасел про чесні вибори".

С.Березенко наголосив, що "кампанія Петра Порошенка, з точки зору її чесності, відкритості і прозорості, може бути взірцем для інших політичних штабів", а "з боку "Батьківщини" - лише слова. А проти Тимошенко - факти, платіжні відомості, розписки, фінансові «рознарядки» за регіонами".

Раніше А.Аваков в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня. Україна" заявив, що С.Березенко фігурує в кримінальних справах про підкуп виборців. Він зазначив, що справи, в яких фігурує С.Березенко, відкриті на підставі звернень кандидата в президенти України Юлії Тимошенко та інших.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА