12:19 15.08.2018

Суд заарештував трьох підозрюваних у збройному розбої в Харкові

1 хв читати
Суд заарештував трьох підозрюваних у збройному розбої в Харкові

Ленінський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом підозрюваним у збройному розбої.

"Ленінський районний суд Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №1 й обрав для трьох чоловіків, підозрюваних у скоєнні розбою (ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області в середу.

За даними досудового слідства, наприкінці червня поточного року підозрювані в масках-балаклавах увірвалися до одного з приватних будинків у Холодногірському районі міста та напали на господиню. Один схопив жінку за шию, інший погрожував пістолетом і вимагав віддати гроші та прикраси. Коли 50-річна господиня все віддала (2 тис. євро, золотий годинник, ланцюжки, каблучки тощо), нападники зв'язали її та заткнули рот кляпом.

Через кілька тижнів підозрюваних затримали.

Під час обшуків у будинках підозрюваних виявили та вилучили пістолети для відстрілу гумових куль "Форт" і пістолет Макарова, патрони з металевими кулями, а також золоті вироби, які винесли з дому, та частину грошей.

Досудове розслідування триває. Прокуратура процесуально керує в кримінальному провадженні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА