День фінансів, 22 серпня: що таке ОВДП, позапланові перевірки бізнесу, підписка на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 серпня: що таке ОВДП, позапланові перевірки бізнесу, підписка на газ

772
Четвер, 22 серпня. Папери, штрафи, перевірки.
Підписка на газ. З 1 січня 2020 року діятимуть ринкові ціни на опалення. Тому “Нафтогаз” запроваджує підписку на газ для опалювального сезону за літньою ціною. Для того щоб стати користувачем програми, необхідно зателефонувати постачальнику газу свого міста.
Немає 170 000 грн – конфіскують авто. У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що на власників автомобілів з іноземною реєстрацією чекають жорсткі санкції, якщо ті не заплатять штраф. У такому випадку їх машину можуть конфіскувати. Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Володимир Мартиненко: “Якщо немає 170 000 грн, але є транспортний засіб – митниця може розглядати конфіскацію авто”.
Що таке ОВДП. Останнім часом тема обговорення облігацій внутрішньої державної позики і їх впливу на курс долара набрала обертів. Ми розпитали у фінансового експерта Олексія Козирєва, що ж таке ОВДП, хто випускає і хто купує ОВДП, і які наслідки мають продажі ОВДП для економіки і країни в цілому.
Бізнес будуть позапланово перевіряти. Кабінет Міністрів дозволив інспекторам Державної служби праці проводити перевірки підприємців. Інспектори праці зможуть перевіряти виробничі, службові та адміністративні приміщення об’єктів, а також дивитися документи, ведення яких передбачено законодавством про працю та які містять інформацію про предмет перевірки.
Ліміти на абонплату за комуналкою. В Україні затвердили розрахунок граничної плати за абонентське обслуговування користувачів житлово-комунальних послуг, які підписали індивідуальні договори. Розраховуватися буде за формулою на одного абонента. Формула буде враховувати розмір прожиткового мінімуму.
Онлайн-карта ремонту доріг. Укравтодор створив онлайн ресурс для відстеження ремонтних робіт і стану проїзду. Офіційна презентація буде на початку вересня. А зараз карта наповнюється інформацією, яка проходить перевірку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас