Honda може залучити українців до розробки ПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda може залучити українців до розробки ПЗ

Особисті фінанси
691
Японська компанія Honda може залучити українські ІТ-компанії до розробки програмного забезпечення для автомобілів. Про це поінформував посол України в Японії Сергій Корсунський.
Корсунський в Японії зустрівся з представниками компанії Honda. Японці повідомили, що мають намір збільшити свою присутність в Україні.
Дипломат порадив представникам японського автогіганта залучити українські ІТ-компанії до розробки програмного забезпечення для автомобілів, а також створити своє власне виробництво в Україні в одному з регіонів, де добре розвинене машинобудування. Це може бути не обов’язково випуск автомобілів, а, наприклад, автокомпонентів.
Тим часом компанія Honda за перші 11 місяців 2020 року продала в Україні Всього 456 автомобілів. Це на 9% менше, ніж за аналогічний період 2019 року. Тобто статистика показує, що “Хонді” дійсно потрібно вживати заходів для збільшення своєї присутності на українському ринку.
Раніше американський журнал Consumer Reports, опитавши кілька мільйонів власників автомобілів, склав новий рейтинг найнадійніших автомобільних брендів. Honda в цьому рейтингу посіла високе п’яте місце.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас