День фінансів, 25 жовтня: купюра в 1000 грн, найбагатша людина в світі, процедура отримання автономерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 жовтня: купюра в 1000 грн, найбагатша людина в світі, процедура отримання автономерів

1378
П’ятниця, 25 жовтня: про всі переваги нової банкноти 1000 гривень і нову процедуру отримання автономерів:
Нова банкнота в 1000 гривень. Сьогодні, 25 жовтня, в готівковому обігу з’явилася банкнота нового найвищого номіналу – 1000 гривень. Як зазначає Нацбанк, наявність такої банкноти дасть можливість економити на транспортуванні і зберіганні банкнот. Також регулятор назвав три переваги нової банкноти.
Найбагатша людина в світі. Засновник Amazon Джефф Безоc в ніч на 25 жовтня перестав бути найбагатшою людиною світу. Перше місце в рейтингу Forbes тепер знову посідає співзасновник Microsoft Білл Гейтс.. А тим, хто поки не має великого доходу і сподівається на пенсію, в “Слузі народу” повідомили, що мінімальна пенсія може бути на рівні 3,5 тис. грн в разі, якщо в проекті бюджету на 2020 рік буде закладено підвищення мінімальної зарплати до 4753 грн.
Нова процедура отримання автономерів. В Україні планують відмовитися від видачі номерних знаків у держустановах, а дозволити громадянам самостійно отримувати їх за техпаспортом. Таке нововведення запрацює після прийняття Верховною Радою змін до закону про спрощення процесу присвоєння і видачі номерних знаків. Де можна буде придбати номери і всі позитивні сторони нововведення – читайте тут..
До речі, авто тепер можна перевірити онлайн за техпаспортом. Міністерство внутрішніх справ України відкрило доступ до бази даних реєстрації транспортних засобів. Тепер перевірити автомобіль можна онлайн за номером свідоцтва про реєстрацію.
Опалювальний сезон в Україні. Як повідомляють у Міністерстві регіонального розвитку, сьогодні в Україні опалюються 35,2% об’єктів соціальної сфери і 15,5% – житлової. Опалювальний період розпочато в усіх областях, крім Одеської та Херсонської.. При цьому в КМДА повідомили, що не планують підвищувати тарифи на тепло.. А киянам розповіли, як будуть рахувати тариф на тепло в будинках без лічильників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас