14:45 20.07.2018

Оператор лотерей оголосив війну незаконним ігровим автоматам

2 хв читати

Нелегальна діяльність із розповсюдження лотерей та незаконне використання бренду оператора державних лотерей "М.С.Л." була зафіксувана юристами "М.С.Л." разом зі ЗМІ 19 липня 2018 р. у м. Київ.

Згідно з повідомленням "М.С.Л", заклади на Чоколовському бульварі, 37, та на вул. Басейна, 10 маскують свою протиправну діяльність під розповсюдженням державних лотерей ТОВ "М.С.Л.".

"Підроблене програмне забезпечення містить логотипи та найменування державних лотерей, що випускаються та проводяться ТОВ "М.С.Л.", зокрема, "Лото Золото", "Золотий тріумф" тощо. Або використовують заборонене програмне забезпечення, яке може бути кваліфіковане як азартні ігри", - відзначається у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду ігрових залів за вказаними адресами юристи "М.С.Л." виявили низку порушень, а саме: незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без дозволу лотерейного оператора "М.С.Л.", незаконне використання копій ліцензій МСЛ без укладеного партнерського договору, неправдиве посилання на факт розповсюдження білетів державних лотерей ТОВ "М.С.Л." та привласнення власником закладу коштів, що були здобуті шляхом введення гравців і правоохоронних органів у оману.

Зі свого боку юристи "М.С.Л." викликали поліцію з метою фіксації можливого факту ведення незаконного грального бізнесу у цих закладах.

"Таких нелегальних закладів під брендом "М.С.Л." вже більше, ніж легальних - більше 2 тис. по всій Україні. Наш бренд незаконно використовується вже не один рік і одночасно формується громадська думка про велику мережу "М.С.Л.", яка займається не лотерейною діяльністю. Хочу попередити всіх нелегалів - ми прийдемо до кожного з вас, залучимо ЗМІ і будемо вимагати від правоохоронних органів закриття таких точок. Нехай власники цих закладів стануть публічними "героями". Ми зробимо так, щоб ви стали відомими", - прокоментував президент компанії "М.С.Л." Георгій Ложенко, слова якого наводяться у повідомленні.

Як зазначається, за даними фактами відкриті кримінальні провадження.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" завдяки ГРП збільшила добовий дебіт однієї зі свердловин у 25 разів

Основою горизонтального вирівнювання місцевих бюджетів-2025 будуть надходження ПДФО-2024 і статистика населення на початок війни та ВПО

Відключення е/е можуть повернутися з виведенням найближчими днями чергових енергоблоків у ремонт - голова "Енергоатому"

Вимоги до затвердження керівництва українських СК зараз набагато жорсткіші, ніж у європейських країнах - думка

Частка бізнес-продажу в мережі JYSK в Україні в травні 2024 р. перевищила 6%

Заступник міністра фінансів США обговорить у Києві питання посилення санкцій і прибутку від активів РФ

Держбюджет отримав від туристичної галузі в першому кварталі 616 млн грн

Райффайзен Банк почав видавати кредити малому бізнесу на СЕС та електрокари

АМПУ завершує переговори щодо відновлення поромної переправи Азербайджан-Україна

ЄБРР підтримуватиме Україну до кінця війни в межах EUR1,5 млрд на рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА