RU
 

У Вакарчука відреагували на його відхід з Ради

Корреспондент.net,  11 червня 2020, 18:55
0
1221
У Вакарчука відреагували на його відхід з Ради
Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk
Вакарчук вже вдруге відмовляється від роботи в парламенті

Популярний музикант привів у Раду нових людей і тепер може далі продовжувати займатися своїми справами, вважає глава Голосу.

 
Лідер партії Голос Святослав Вакарчук вже зробив все, що від нього вимагалося в політиці, тому його рішення скласти мандат депутата Верховної Ради є цілком логічним. Таку думку в четвер, 11 червня, висловила глава партії Голос Кіра Рудик у коментарі виданню Ліга.
 
 
За її словами, побачивши активні дії Голосу на вимогу відставки глави МВС Арсена Авакова та інші акції партії, Вакарчук заявив, що впевнений у здатності Рудик впоратися з роллю глави партії.
 
"Я б воліла, щоб інші лідери, які вже віджили своє, могли б учинити так само", - заявила вона.
 
Рудик відзначила, що ставиться з розумінням до слів Вакарчука про те, що для подальшої політичної діяльності йому не потрібно бути в парламенті.
 
"Це вчинок унікальний в українській політиці, коли один із партійних лідерів не тримається за кермо, а спокійно каже: я зробив те, що повинен був зробити, а тепер потрібно займатися політикою по-іншому", - підкреслила вона.
 
Як повідомлялося, Вакарчук уже вдруге відмовляється від депутатського мандата. Не пропрацювавши і року в Раді, він заявив, що виконав свою місію.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: депутатСвятослав Вакарчукголосмандат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі