07:00 30.08.2019

Фракція "Євросолідарності" залишила сесійну залу Ради, протестуючи проти поведінки більшості

1 хв читати
Фракція "Євросолідарності" залишила сесійну залу Ради, протестуючи проти поведінки більшості

Народні депутати фракції "Європейська солідарність" залишили сесійну залу Верховної Ради.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", керівництво парламенту ставить на голосування пропозиції доручити профільним комітетам розглянути низку законопроектів і за скорочення процедури внесення альтернативних законопроектів. Такі рішення більшість приймає на підставі листа президента України, в якому глава держави просить невідкладно розглянути відповідні проекти законів.

Представники "Європейської солідарності" протестували проти таких голосувань, відзначаючи, що цих питань не було в порядку денному на четвер. Після того, як від президії реакції не послідувало, нардепи з "Євросолідарності" залишили сесійну залу.

"При такому ґвалтуванні закону України і Конституції України, і наші численні звернення до правлячої більшості все-таки зробити це за регламентом ... Але відбувається щось незрозуміле, тому фракція політичної партії "Європейська солідарність" прийняла рішення не бути присутніми при такому ґвалтуванні законодавства", - сказав співголова фракції Артур Герасимов журналістам у кулуарах парламенту в ніч на п'ятницю.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА