Мінрегіон дозволив будувати дитсадки в багатоповерхівках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон дозволив будувати дитсадки в багатоповерхівках

Нерухомість
497
Новими державними будівельними нормами дозволено розміщення в житлових будинках вбудованих і вбудовано-прибудованих дошкільних навчальних закладів.
Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, передає прес-служба міністерства.
“Зараз для комфорту людей ми в ДБН по дошкільним навчальним закладам прописали норму, що дозволяє проектувати невеликі вбудовані та вбудовано-прибудовані дитсадки на перших поверхах житлових будинків”, – сказав Парцхаладзе.
За словами Парцхаладзе, такі невеликі дитсадки будуть зручними для батьків і дітей.
“Сьогодні, на жаль, є проблема, коли не вистачає дитячих садків. Особливо у великих містах, де центральні райони ущільнюються і часто не вистачає місця для розміщення великих окремих дитячих садків. Тому темпи житлового будівництва перевищують розвиток соціальної інфраструктури і потрібно цю ситуацію вирівнювати” , – пояснив заступник міністра.
Як повідомили в Мінрегіоні, при розміщенні таких дитсадків повинні обов’язково враховуватися пожежні вимоги з проектування дошкільних навчальних закладів, а також відповідні норми ДБН по житлових будинках.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас