07:32 19.04.2022

Російське корабельне угруповання відійшло від українського берега майже на 200 км, загроза ракетних ударів зберігається

1 хв читати
Російське корабельне угруповання відійшло від українського берега майже на 200 км, загроза ракетних ударів зберігається

Російське корабельне угруповання відійшло від українського берега майже на 200 км, загроза ракетних ударів зберігається. Минулої доби знищено 28 окупантів та 5 одиниць техніки, повідомило Операційне командування "Південь".

"У Чорноморській операційній зоні вороже корабельне угруповання з ракетних і десантних кораблів відсунулося майже на 200 км від наших берегів. Але блокування судноплавства і загроза ракетних ударів зберігаються. Сили охорони та оборони півдня єдиним фронтом протидіють всім ворожим проявам діяльності", – йдеться у зведенні командування у ніч із понеділка на вівторок.

На Миколаївщині актуальними залишаються загрози ракетних та артилерійських ударів. Складна ситуація з водопостачанням вирішується органами місцевої влади та за гуманітарної підтримки сусідніх областей.

У Херсонській області ворог продовжує психологічний тиск та "брудну" пропаганду серед цивільного населення, а на зайнятому рубежі обороняється і намагається завдавати артилерійсько-мінометних ударів по українських позиціях та населених пунктах із мирним населенням.

"Майже годинний штурм рашистами наших позицій у районі Олександрівки успіху не мав. Ворог відступив для відновлення сил", – додали в ОК.

Українські військові наголосили, що в результаті ефективних ударів знищено 28 рашистів та 5 одиниць техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БПЛА.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Унаслідок ДТП на харківській окружній дві людини загинули, одну госпіталізовано у важкому стані - поліція

Кількість жертв ворожого ракетного удару по Харкову, завданого 31 травня, зросла до дев’яти - прокуратура

Україна зацікавлена в розвитку відносин з Асоціацією держав Південно-Східної Азії - зустріч Зеленського з президентом Індонезії

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранено мирну жительку - поліція

Генштаб ЗСУ: Найвища інтенсивність атак ворога - на Покровському напрямку, ситуація напружена, але контрольована

Зеленський розраховує на прискорення поставок військової допомоги Україні в межах виділеного США пакета підтримки в $61 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА