У Японії масово закриваються криптовалютні біржі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Японії масово закриваються криптовалютні біржі

Фінтех і Картки
1828
На тлі зростаючого контролю з боку регулюючих органів Японії ще дві місцеві криптовалютні біржі припиняють свою діяльність.
Як повідомляє місцеве видання Nikkei, дві криптовалютні біржі – Mr. Exchange і Tokyo GateWay – відкликають раніше подані заявки в Японське агентство фінансових послуг (FSA), в яких вони просили дозволу для роботи на внутрішньому ринку.
Жодна з бірж поки що не оприлюднила офіційної заяви, хоча 8-го березня Mr. Exchange заявили, що вони отримали розпорядження від FSA посилити внутрішні заходи безпеки. Це сталося після інциденту з криптовалютною біржею Coincheck в кінці січня, в результаті якого було викрадено близько 533 мільйонів доларів в криптовалюті NEM.
Згідно з Nikkei, закриття не станеться, поки кошти користувачів не будуть виведені або виплачені яким-небудь іншим чином.
На початку цього місяця японські регулятори призупинили роботу двох криптовалютних бірж: FSHO та Bit Station, посилаючись на недоліки в системі безпеки. Nikkei повідомляє, що Bit Station відкликала свою заяву на отримання ліцензії, як і ще дві криптовалютні біржі: Raimu і bitExpress. Всього на даний момент в Японії вже припинили свою діяльність або мають намір це зробити 6 криптовалютных бірж.
Видавництво Nikkei стверджує, що це не останні закриття криптовалютних бірж і за ними послідують нові. У цьому, на думку видавництва, полягає політика FSA – дати шанс біржам закритися самостійно
Всі криптовалютні біржі в Японії повинні пройти реєстрацію в FSA, як це передбачено законом, який набрав чинності в березні минулого року. На сьогоднішній день вже близько 10 бірж отримали схвалення регулятора.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас