День фінансів: чого чекати від курсу, і коли не платити за комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: чого чекати від курсу, і коли не платити за комуналку

638
У п’ятницю, 13 листопада, сподіваємося, не все так страшно 😉
Україну чекає карантин вихідного дня. 😷 З завтрашнього дня вводиться карантин з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Не працюватимуть ТРЦ, спортзали тощо, а також забороняється проведення масових заходів. Але є і хороша новина – залишаться працювати продуктові магазини, аптеки, АЗС, об’єкти торгівлі засобами гігієни, ветеринарними препаратами і кормами. Також зможуть працювати фінансові установи, СТО, доставка їжі. У звичайному порядку буде здійснюватися інкасація та перевезення валютних цінностей.
Що там за курсом? Віщають банкіри. 💰 Гривня до кінця 2020 року може перебувати в межах до 29 грн/$1, в тому числі з огляду на перспективу зростання випадків захворювань COVID-19 і посилення карантинних заходів. Таку думку висловили опитані банкіри.
“У мене на це N причин”… ФГВФО пояснив, чому обмежує гарантовані суми відшкодування вкладів. 💶 Як повідомляють у Фонді гарантування, обмеження розміру суми гарантування є необхідною умовою зниження морального ризику, або ризику недобросовісної конкуренції. Що це за ризик і чому він впливає на суму гарантованого відшкодування – читайте за посиланням.
До речі, Finance.ua провів опитування “Яку гарантовану суму відшкодування вкладів хотіли б отримувати українці? Ось які результати ми отримали.
Не платити за тепло і гарячу воду – а що, так можна? 🚱 Наприклад, платити за опалення за повною ціною не потрібно, якщо температура в приміщенні нижче 20 градусів (18 градусів для кутових кімнат).
День фінансів: чого чекати від курсу, і коли не платити за комуналку
Нагадаємо, в середньому за місяць українці витрачають на комуналку 15% зі свого бюджету.
Законопроект “про відкритий банкінг” 💳 У Раді зареєстрований законопроект про платіжні послуги, здатний істотно осучаснити регулювання діяльності українського ринку платежів і переказу коштів. Як повідомляють в НБУ, це законопроект “про відкритий банкінг”, про новий рівень платіжних послуг, про якість і орієнтацію на клієнта.
Нові послуги в електронному кабінеті водія. 🚗 МВС ввело для українських водіїв нові онлайн-послуги, якими можна скористатися в особистому електронному кабінеті водія в період карантину.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас