День фінансів, 20 листопада: поради перед «чорною п'ятницею», плани Ryanair, доопрацьований проект держбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 листопада: поради перед «чорною п'ятницею», плани Ryanair, доопрацьований проект держбюджету

564
Вівторок, 20 листопада. Поради про те, яким чином заощадити, куди полетіти і як перевірити справжність грошей.
Готуємося до «чорної п’ятниці». 23 листопада почнуться розпродажі. Журналісти finance.ua діляться порадами, які допоможуть зробити «чорну п’ятницю» світлим святом для вашого гаманця. Як і на чому можна заощадити читайте в матеріалі.
До речі, не біда, якщо ви готові скористатися максимальною кількістю розпродажів у «чорну п’ятницю», але боїтеся, що на все не вистачить коштів. У таких ситуація на допомогу приходять -ні, не Чіп і Дейл, а кредитні картки! Finance.ua якраз створив для читачів зручний сервіс для порівняння і вибору. Користуйтеся.

Обрати картку для себе 💳

Плани Ryanair. Компанія планує збільшити пасажиропотік в/з України до 1 млн осіб. А через три-п’ять років взагалі до 5 мільйонів. Крім того, в планах лоукостера інвестувати в Україну $1,5 млрд і збільшити флот в Україні до 15 літаків.
До речі, не Києвом єдиним. Ryanair має намір запустити рейси з Одеси, Херсона та Харкова. Також комерційний директор Ryanair Девід О’Браєн уточнив, що розглядається можливість збільшення кількості рейсів з аеропорту Львів.
Проект держбюджету: що готують. Доходи за проектом держбюджету на 2019 рік передбачені у сумі 1026,1 млрд гривень, у тому числі доходи загального фонду – 928,5 млрд гривень та доходи спеціального фонду – 97,6 млрд гривень.
До речі, у проект закладено 500 млн грн на оплату праці листонош, які доставляють пенсії, вперше за десятиріччя.
Також підвищення цін на газ для побутових споживачів і виробників теплової енергії 2019 року принесе державного бюджету 9 млрд гривень.
Обережно, підроблені банкноти. Найчастіше підробляють банкноти номіналом 500 гривень, доларові банкноти номіналом $100, 50 і 200 євро, 5 тис. російських рублів. У разі сумнівів у справжності грошових знаків Нацбанк радить звертатися в банки для проведення досліджень. Після перевірки вам повернуть грошові знаки, визнані справжніми і платіжними. Підробки вилучаються без відшкодування їх вартості.
До речі, зловмисники люблять не тільки підробляти банкноти, а й викрадати гроші прямо з банків. Втручаються в роботу банківських систем і комп’ютерних мереж. Кіберполіція викрила банду таких банківських шахраїв: 400 злочинів в 11 регіонах. Затриманим загрожує до восьми років ув’язнення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас