RU
 

WBA і WBO виступили за профі-боксерів на Олімпіади-2020

iSport.ua,  5 січня 2020, 17:29
0
219
WBA і WBO виступили за профі-боксерів на Олімпіади-2020
WBA і WBO підтримали боксерів з Мексики

Всесвітня боксерська організація (WBO) і Всесвітня боксерська асоціація (WBA) прийняли рішення підтримати боксерів-професіоналів, які мріють виступити на Олімпіаді-2020 на Токіо (Японія).

 
У WBA вирішили підтримати професійних боксерів з Мексики, адже Всесвітня боксерська рада (WBC), що базується в цій країні, категорично проти виступу на одному ринзі професіоналів і любителів. Позицію WBA підтримують колеги з WBO.
 
"Від імені великої родини WBA, піонера в галузі управління кулачним спортом, яку я очолюю, хочу висловити підтримку боксерам-професіоналам з Мексики, які хочуть брати участь у відборі на ОІ-2020", - заявив президент WBA Хільберто Мендоса.
 
Вся справа в тому, що раніше президент WBC Маурісіо Сулейман пригрозив боксерам дворічним виключенням з рейтингів своєї організації, якщо вони не відмовляться від ідеї брати участь у відборі на Олімпіаду. На думку Сулеймана, розділити аматорський і професійний бокс необхідно для безпеки спортсменів.
 
Мендоса ж думає інакше: "Ми у WBA продовжимо повністю підтримувати всіх боксерів-професіоналів, які візьмуть участь у відборі або виступлять в основному турнірі ОІ-2020. Хочемо побажати їм всього найкращого напередодні нових для них викликів".
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
 
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі