15:34 03.04.2020

В Україні з початку карантину було складено 3566 адмінпротоколів за фактами порушення правил, розпочато 44 кримінальних провадження

2 хв читати
В Україні з початку карантину було складено 3566 адмінпротоколів за фактами порушення правил, розпочато 44 кримінальних провадження

Із початку карантину в Україні за фактами порушення правил було складено 3566 адміністративних протоколів, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"За підсумками розгляду судами накладено штрафів на загальну суму понад 272 тис. грн", - зазначено у повідомленні.

Зазначається, що також станом на 3 квітня за фактами, пов'язаними з порушенням карантинних заходів, було розпочато 44 кримінальних провадження.

"Особливу увагу приділяють особам, які мають бути присутніми на самоізоляції. Це стосується тих громадян, які нещодавно повернулися із-за кордону або контактували з хворими на Covid-19. Поліцейські спілкуються з ними телефоном, роз'яснюють необхідність дотримання режиму самоізоляції, а також проводять вибіркові перевірки, навідуючись до них додому", - повідомляють правоохоронці.

За порушення режиму самоізоляції з початку карантину було складено 153 адміністративних протоколи: в Києві - 64, Вінницькій області - 18, Чернівецькій - 17, Івано-Франківській - 11, Полтавській - 8, Волинській - 5, Закарпатській - 5, Сумській - 4, Херсонській - 4, Хмельницькій - 4, Харківській - 3, Київській - 2, Кіровоградській - 2, Миколаївській - 1, Одеській - 1, Тернопільській - 1.

Крім того, поліція цілодобово охороняє 65 закладів лікування та обсервації громадян, а також бере участь у роботі 229 карантинних постів.

Загалом до забезпечення заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції та охорони громадської безпеки залучено майже 23 тис. правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА