06:56 09.03.2019

На Закарпатті припинено діяльність банди наркодилерів

1 хв читати
На Закарпатті припинено діяльність банди наркодилерів

На Закарпатті правоохоронці затримали банду наркодилерів, які постачали наркотики з-за кордону, повідомляє прес-служба Національної поліції в Закарпатській області.

"У ході розслідування кримінального виробництва працівники слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності, бійцями КОРД і роти поліції особливого призначення затримали 9 членів організованого злочинного угруповання. Встановлено, що ці жителі Закарпаття займалися збутом метамфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

Наркотики вони поставляли з-за кордону. Окрім Закарпаття поширювали заборонені речовини на території інших областей.

Поліцейські провели 20 обшуків у квартирах фігурантів справи. Правоохоронці вилучили наркотичні речовини, зброю і наркотики.

"За фактом незаконного збуту наркотиків правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів,"- підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА