RU
 

Капітан збірної Сербії: Настав час обіграти Україну

iSport.ua,  4 червня 2019, 11:24
0
276
Капітан збірної Сербії: Настав час обіграти Україну

Александар Коларов оптимістично налаштований на поєдинки з Україною у відборі на Євро-2020.

Капітан збірної Сербії Александар Коларов прокоментував підготовку гравців національної команди до матчів відбору на Євро-2020 проти збірних України і Литви.

"Після завершення чемпіонату Італії я почав готуватися до наступних матчів збірної. Думаю, що наші хлопці зробили те ж саме. Ми всі знаємо, що ми поки не час відпочивати. Нам слід зіграти з Україною і Литвою важливі матчі, і тільки потім ми зможемо вирушити відпочивати перед наступним сезоном.

Я знаю, що Сербія ніколи раніше не обігравала Україну, але вважає, що настав час для перемоги. Хорошою обставиною є те, що всі попередні поєдинки з українцями були товариськими матчами. Можливо, зараз все буде по-іншому.

Україна - хороша команда. Ми вже почали її вивчати. Шевченко приніс в гру збірної вплив італійського футболу. У них хороша гра в обороні, вони важка команда.

Ми всі з нетерпінням чекаємо матчу. Це дуже важливий для нас матч, і нам справді не терпиться вийти на поле в п'ятницю і подивитися, яким буде результат", - цитує Коларова офіційний сайт Сербського футбольного союзу.

Нагадаємо, матч Україна - Сербія відбудеться на Арені Львів 7 червня.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі