12:27 01.08.2019

В Україні утримається прохолодна погода

2 хв читати
В Україні утримається прохолодна погода

Найближчої доби, 2 серпня, на більшій частині території України, крім півдня та Закарпаття, продовжить панувати прохолодна повітряна маса, погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску з імовірністю невеликих дощів у північно-західній частині країни, повідомив Укргідрометцентр.

У західних, удень і в північних, центральних областях місцями невеликий короткочасний дощ, гроза; на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 10-15°, вдень 19-24°; у південній частині та на Закарпатті вночі 13-18°, на узбережжі морів до 21°, вдень 24-29°.

У Києві - вночі без опадів, удень місцями невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 21-23°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 2 серпня найвища температура вдень була +34,2 градуса в 1936 році, найнижча вночі +10,2 градуса в 1945 році.

3 серпня у південній частині та Карпатському регіоні вночі місцями невеликий дощ, удень помірні короткочасні дощі з грозами; на решті території без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 9-14°, на півдні 15-20°; вдень 19-24°, у південній частині, Кіровоградській, Дніпропетровській областях та на Закарпатті 22-27°.

У Києві - без опадів. Вітер північний, 5-8 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 21-23°.

1 серпня на 9:00 температура води в Чорному та Азовському морях була 25-27°, біля Одеси 22°, в Дніпрі в межах Києва 23°.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Правоохоронці України взяли участь у великій міжнародній спецоперації з боротьби з російськими кіберзлочинними організаціями

"Київський метрополітен" збільшує інтервали між поїздами через гострий кадровий дефіцит

Через обстріл окупантів у Велетенському на Херсонщині загинув місцевий житель

Окупанти в середу завдали по Україні 58 авіаударів і здійснили понад 3 тис. обстрілів - Генштаб ЗСУ

Директор ДБР: Сприяємо поверненню бійців на позиції, а не покращуємо статистику кримінальних проваджень

У середу завдано ударів по 14 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

Люксембург вносить EUR5 млн в артилерійську коаліцію для фінансування Caesar для України

Кличко: Сьогодні Київрада ухвалить рішення про фінансово-кредитну підтримку малого та середнього бізнесу, який працює у сфері виготовлення БПЛА

Байден наближається до скасування заборони на удари України з американської зброї по території РФ - NYT

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11:00 на Байковому кладовищі, з Михайлівської площі буде організовано виїзд автобусами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА