07:56 02.10.2020

Російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі три рази відкривали вогонь по українських позиціях, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 1 жовтня, російсько-окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню в смугах відповідальності наших підрозділів. Так, з автоматичного станкового гранатомета ворог відкрив вогонь поблизу Станиці Луганської, а з підствольного гранатомета - неподалік Оріхового. В результаті ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед українських захисників не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

З початку поточної доби російські найманці зробили ще два обстріли позицій ЗСУ.

"З початку поточної доби, 2 жовтня, озброєні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню. Обидва факти зафіксовані поблизу населеного пункту Авдіївка. На цій ділянці противник двічі відкривав вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем. Бойових втрат і поранень у результаті ворожих пострілів серед українських захисників немає", - розповіли в штабі ООС.

У штабі ООС зазначили, військовослужбовці ЗСУ і рятувальники ДСНС ліквідували пожежі поблизу населених пунктів Підлісне, Половинкине, Сєвєродонецьк, Золоте, Хутір Вільний, Попасна та Троїцьке. Крім того, пожежі локалізовані поблизу Кряківки, Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного і Станиці Луганської. Триває локалізація осередків загорянь поблизу Старобільська і Старого Айдара.

Через поширення вогню була припинена робота контрольного пункту в'їзду-виїзду в Станиці Луганській. Можливість перетинати КПВВ буде відновлена після стабілізації ситуації.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА