Гройсман про воєнний стан: підстав для економічної кризи немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман про воєнний стан: підстав для економічної кризи немає

Казна та Політика
1571
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що уряд зможе виконати всі рішення Ради щодо воєнного стану і підстав для економічної кризи немає.
Про це він сказав під час позачергового засідання Верховної Ради про введення воєнного стану в зв’язку з агресією РФ в Азовському морі.
«Знайдіть консолідоване рішення (про введення воєнного стану – ред.), а уряд України виконає будь-яке рішення, яке буде ухвалено. Я не бачу ніяких підстав для економічної кризи, більше того – ми маємо всі можливості забезпечити стабільність, але найважливіше – консолідація наших зусиль», – сказав Гройсман перед ухваленням рішення про воєнний стан.
Він також закликав депутатів до єдності.
«Відбувається обговорення одного з найскладніших і найважливіших питань – питання, як забезпечити в країні стабільність і прийняти необхідні рішення для захисту нашої суверенної держави… Я не розумію, звідки стільки ненависті всередині цього залу? У складні хвилини ми повинні бути єдині, ми повинні знаходити компроміс і бути здатними захистити цей компроміс і зробити країну сильнішою», – сказав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас