Фріланс для початківців: хто і коли буде затребуваний на віддаленні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фріланс для початківців: хто і коли буде затребуваний на віддаленні (інфографіка)

Особисті фінанси
6108
Роботи для українських фрілансерів з кожним роком стає все більше. Попит на комп’ютерників і «СЕОшників» у порівнянні з минулим роком зріс. А ось дизайнерам, райтерам і архітекторам завдань ставлять трохи менше. Влітку на ринок виходить багато початківців – студентів і молодих спеціалістів після університетів в пошуках своїх перших замовлень.
«Найбільш затребувані на початку року ті самі спеціальності, що і в попередньому році – програмісти, дизайнери, автори, маркетологи та фахівці з просування в інтернеті», — розповів представник українського фріланс-сервісу Freelancehunt Валентин Зюзін.
За словами експерта, найбільше за віддалене виконання завдань роботодавці готові платити програмістам (веб і мобільні розробники), бізнес-консультантам, фахівцям, які займаються адмініструванням систем, роботою з аудіо/відео і просуванням в інтернеті.
Фріланс для початківців: хто і коли буде затребуваний на віддаленні (інфографіка)
«Якщо говорити про фріланс, то для тих студентів, хто закінчив навчальний рік і має початкові навички – саме час спробувати працювати з замовниками віддалено. В цей час як раз багато професійних фрілансерів йдуть у відпустку, і ймовірність отримати перше замовлення вища, ніж в інший час», — зауважив Валентин Зюзін.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас