11 лютого 2020, 15:51

Ірпінське шапіто, Ви уху їли?

Є така безголова рада в Україні, як Ірпінська. Це феодальна вотчина фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка. У четвер зрання на сесії ця безголова рада збирається засідати і сьогодні з'явився проект рішення. Як ви думаєте про що?

Коцюбинське приєднують! Куди? В Ірпінську ОТГ. Посилаються на висновок ОДА. Номер і дата відкриті. Цей висновок намалюють в Ірпінському ЦНАПі?



Очевидно, ірпінській команді знову доведеться вдатися до улюбленої справи – підробки документів. Але вже не селищної ради, як це було в історії селища Коцюбинське, а цілої Обласної державної адміністрації. Някого висновку КОДА про приєднання селища Коцюбинське до Ірпеня нема. В присутності екс-мера Ірпеня Карплюка, самопроголошеного голови селища Коцюбинське Сергія Даніша та інших місцних "госпідарників" регіону радник голови ОДА Євген Калінін озвучив позицію області:

- селище до Ірпеня приєднувати не можна,

- у Коцюбинського з Ірпенем нема спільної межі,

- площа селища 87 га, а не понад 4 000 га, як малюють дерибанники з Ірпеня.

Те саме говорили народні депутати з підкомітету. Вони пояснили 10 лютого цій ірпінській камарільї: НАШЕ СЕЛИЩЕ ПРИЄДНУВАТИ НЕ МОЖНА. Але – НІТ. Наступного дня, 11 лютого, ірпінські графомани видають цю єресь (проект рішення) своїм депутатам, який керується якимось міфічним висновком ОДА, що суперечить реальності.

У мене просте логічне питання: весна прийде саджати будемо?



Пам'ятаємо передвиборчу обіцянку? Якого милого справи по тих, хто мають сидіти ще не в апеляції? Як посадити до кінця травня, якщо ще в судах не пройшли першу інстанцію?

Чого замість того, щоб сушити сухарі ті, до кого веде кривавий слід у справах побиттів активістів та підпалів майна активістів, сидять в підкомітеті з нами за одним столом?

Це ірпінське шапіто і гра в недоумків – це хороше маскування для дерибанників Біличанського лісу. Мали вони на увазі весь підкомітет, парламентаризм і закони України разом взяті. Вони вже не перший рік командою прогулюють тюрму.

Гостомельську ОТГ теж тримають зубами. Але там їм треба не лише можливість подерибанити Біличанський ліс, а ще бюджет Гостомеля, який по суті є левовою часткою для бюджету Ірпеня.

Звертаюся публічно до законотворців, ці ірпінські феодали не зупиняться ніколи. Громада Коцюбинського вимагає приєднати селище до міста Києва. Слухання проведені і в судовому порядку результати не оскаржені. Майже 61% за приєднання до Києва. Є звернення Київради і облради.

Скільки можна тримати коцюбинчан за кріпаків ірпінської влади? Коцюбинське – це Київ.

#LetMyPeopleGO

Адвоката Медведчука Київрада може включити в регламентну комісію

Сьогодні, 30 травня, буде сесія Київради. За день до цього з'явився проєкт рішення, яким пропонують розподілити деяких депутатів по Комісіях...

Чи треба відновлювати Мінрегіон і що ''здобуло'' Мінінфраструктури?

В уряді у нас так буває, що ми якісь міністерства бездумно об'єднуємо, далі усвідомлюємо, що щось пішло не так і їх... героїчно роз'єднуємо. У ЗМІ вже написали про те, що Олександра Кубракова можуть зняти з посади віцепрем'єра і розділити Мінінфраструктури знову на два міністерства...

Інститут громадянського суспільства заявив про тиску з боку Мінвідновлення. Що відбувається?

Є в нас досить дивне міністерство. На його сайті стоїть логотип – Мінвідновлення, насправді його офіційна скорочена назва – Мінінфраструктури...

Що знову задумали нардеп Горобець і дерибанники Біличанського лісу?

Верховний Суд вже виніс рішення у справі щодо Біличанського лісу. І там прописано чорним по білому, що Коцюбинське – це анклав. Біличанський ліс – територія міста Києва...

''Ліси України''. Що планують робити з оцінкою впливу на довкілля? UPD

Комітет відголосував за варіант законопроєкту, який запропонував голова комітету Олег Бондаренко за основу. 14 березня засідає комітет з питань екології Верховної Ради...

Лобізм без правил. Хто і як лобіює ініціативи голови "Слуг" Олени Шуляк?

Під гаслом "Все для відбудови" забудовники через своїх лобістів намагаються протягнути низку законопроєктів, які треба їм, але точно не суспільству...