11:02 26.08.2020

За добу в ЗСУ підтверджено 19 нових випадків COVID-19

1 хв читати
За добу в ЗСУ підтверджено 19 нових випадків COVID-19

За минулу добу в Збройних силах України підтверджено 19 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ в соцмережі Facebook.

"Із них два військовослужбовці перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", - йдеться в повідомленні.

На лікуванні вдома під контролем медичної служби перебуває 17 осіб: один військовослужбовець і 5 працівників ЗСУ у Львівській області, по двоє військовослужбовців у Рівненській і Чернігівській областях, один військовослужбовець та один співробітник ЗСУ в Житомирській області, по одному військовослужбовцю в Київській, Харківській, Тернопільській та Івано-Франківській областях, один співробітник ЗСУ у Волинській області. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом у ЗСУ станом на 10:00 26 серпня хворіють 594 людини. Одужали за час пандемії 923 людини, летальних випадків - 6. На ізоляції перебувають 784 людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА